A- A A+
 • L'Institut de Vic, en col·laboració amb el Consell Comarcal d'Osona, participa en el projecte internacional ESITL

  IMG 20210413 WA0020

  El projecte, iniciat per la Unió Europea, compta amb diverses organitzacions de França, Alemanya, Portugal i Catalunya.

   

  Els dies 8 i 9 d’abril, Vic va acollir, en format híbrid, el llançament del projecte European Skills for International Trade and Logistics (ESITL), amb el recolzament del Consell Comarcal d’Osona i l’Ajuntament de Vic. L’acte va tenir lloc a la sala de Plens del Consell Comarcal d’Osona, i hi van assistir la regidora d’educació de l’Ajuntament de Vic, Elisabet Franquesa, i la Consellera Comarcal d’Educació i Formació, Sònia Muñoz.

  Es tracta d’un projecte internacional amb doble propòsit: en primer lloc, dissenyar solucions operatives per organitzar mobilitat d’alumnat i professorat d’alta qualitat i facilitar el reconeixement dels resultats d’aprenentatge dels estudiants de Comerç internacional i Transport i logística. En segon lloc, dissenyar estàndards comuns en forma de registres de competències, proporcionant una eina pels sectors professionals i de la formació que els ajudin a adaptar i actualitzar les seves respostes per a satisfer les necessitats de les empreses. ESITL reforçarà el rendiment dels sectors implicats, millorant l’eficiència de la formació professional que s’hi dedica.

  Aquest projecte està basat en la col·laboració de tres grups implicats en la formació: centres de formació, sectors professionals i autoritats competents en els camps de la formació i les qualificacions. Dit això, els agents implicats son; per part de Portugal, l’Institut de FP CECOA, ANQUEP (Agència Nacional de Qualificació Professional de Portugal)  i la Cambra de Comerç de Portugal; per part de França, l’Insitut Lycée Quinet, la CGI (patronal de Comerç Internacional), l’AFT (patronal de Transport i logística) i el Ministeri d'Educació Nacional; per part de Catalunya, l’Institut de Vic, l’ASETRANS (patronal transport i logística) i Institut Català de Qualificació Professional (ICQP).

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat