A- A A+
 • Tornen les jornades Càpsula, aquest any en format digital

  WhatsApp Image 2021 03 02 at 18.19.55

  Aquest mes de març tornen les jornades d’orientació acadèmica i professional d’Osona

  La 7a edició de Càpsula es realitzarà, en format digital, durant tot el mes de març, amb inici el proper dilluns, dia 8.

  Una edició especial, totalment en format digital, de les jornades adreçades a totes les persones joves, especialment les que cursen 4t d’ESO, PFI i cursos de Garantia Juvenil.

  Les jornades, impulsades pel Servei Comarcal de Joventut, compten amb la col·laboració dels i de les professionals de joventut de la comarca i del servei d’Educació comarcal.

  Es calcula que més de 1.600 joves hi participaran activament i que l’impacte serà major gràcies a la creació d’una pàgina web pública i de referència en temes d’orientació i, també, a la visibilització de tota l’oferta postobligatòria present a la comarca [www.osonajove.cat/capsula]. La web compta amb una gran varietat de recursos per a joves, familiars i professionals.

  La setmana del 22 de març es realitzaran les sessions ja habituals “Càpsula  professionals” i “Càpsula famílies”.

  Trobareu més informació al web www.osonajove.cat/capsula i a les xarxes socials del servei d’Osona Jove. Aquest web serà operatiu des del dia 8 de març i restarà actiu de forma permanent, l’actualització serà constant.

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat