A- A A+
 • Els paticipants al programa Treball i Formació del Consell Comarcal d’Osona comencen la seva formació

  20190530 1059430 1booo

  Els 14 participants al programa Treball I Formació han iniciat aquest mes d’octubre la formació obligatòria de 60 hores de durada amb l’objectiu de complementar l’experiència professional.

  Cada participant realitzarà dos mòduls formatius de 30h amb el nom de “Habilitats de Comunicació” i “Treball en Equip”.

  Els mòduls es desenvoluparan des d’una vessant participativa i pràctica, on es fomentarà la cohesió realitzant dinàmiques de grup i de comunicació. La formació, de caràcter transversal, s’imparteix a la Sala de Plens del Consell Comarcal, de forma presencial durant el contracte de treball i dins l’horari laboral.

  Aquests mòduls formatius, finançats íntegrament pel Servei d’Ocupació de Catalunya, estaven programats pel mes d’abril passat; a causa de les restriccions derivades de la pandèmia es van haver de suspendre i bona part dels participants, amb un contracte de curta durada, no la van poder realitzar.

  L’objectiu és dotar als participants d’actituds, coneixements i habilitats aplicables a l’entorn laboral, així com proporcionar-los eines per tal que desenvolupin les capacitats que els permetin millorar la seva situació laboral.

  SOC         Ministeri de treball       UE FSE

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat