A- A A+
 • Consell d'Alcaldes i Alcaldesses d'Osona - sessió 16 setembre de 2020

  logov processosselEl Consell d'Alcaldes i Alcaldesses de la comarca d'Osona (CAO) es va reunir en sessió extraordinària el dia 16 de setembre de 2020, en forma presencial i novament a l'Auditori Marià Vila d'Abadal de l'edifici El Sucre a fi de mantenir la distància preceptiva entre els assistents.

  En aquesta sessió va prendre possessió com a vicepresidenta 3a del CAO Núria Roca Carraco, alcaldessa de Sant Martí de Centelles, pel Grup dels Independents d'Osona.

  Núria Roca relleva Albert Serra, exalcalde de Roda de Ter. El Reglament del CAO diu que "... els vicepresidents són elegits pel CAO entre els seus membres, a proposta del president del CAO, i representen a cadascun dels grups polítics...".

  El president del Consell, Joan Carles Rodríguez va presentar als alcaldes i alcaldesses assistents el Programa d'Actuació Comarcal (PAC) 2019-2023. Rodríguez va fer una presentació inicial d'un document que reflecteix els punts més importants del pacte comarcal, encara no és el document definitiu i  posteriorment haurà de ser aprovat per Ple.

  Ja fora de la sessió es va fer una xerrada informativa en què Núria Macià i Sergi Castanyé de Creació van presentar l'Estudi de Mobilitat de la comarca d'Osona.

  Enllaç al vídeo de la sessió https://www.youtube.com/watch?v=zCj6eOT4spE

   

   

   

   

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat