• A- A A+

    Valoració molt positiva del Festival d'estiu de Sant Pere de Casserres

    logov processossel

    El Festival d’Estiu de Sant Pere de Casserres tanca l’edició 2020 amb gairebé 500 assistents.

    L’aposta arriscada i trencadora d’aquesta edició un punt reivindicativa i en una situació única es valora molt positivament. La qualitat del cartell ha portat gairebé 500 persones els dissabtes de juliol al Monestir de Sant Pere de Casserres.

    El festival d’aquest any va obrir amb els Vespres Malgastats i l’acte poètic Sarau Malgastat. Les osonenques Paula Valls i el Cor Nebbia van evidenciar el seu  talent en un dels monuments més emblemàtics de la comarca, fusió que va emocionar el públic assistent i a les pròpies cantants. El punt final el va posar Estómac de Clara Peya, captivant amb el seu piano i acompanyada per Vic Moliner al baix i la veu angelical de Magalí Sare; amb el seu discurs trencador es va viure una explosió musical  l’últim cap de setmana de juliol al Monestir.

    En aquesta edició marcada per la covid-19 es va voler donar un impuls al sector cultural, fet que va fer replantejar algunes accions de funcionament habituals, obligant a garantir les mesures de seguretat i higiene, condicionant l’organització a reduir l’aforament, amb entrades numerades, subministrant gel hidroalcohòlic o fent ús de mascareta. Un cop acabat el festival es valora molt positivament l’aposta, totes les mesures van ser respectades en tot moment i la seguretat es respirava en l’ambient.

    Vídeo resum de l’edició.

     

    Cookies

    On som

    Masoko

    Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

    Edifici el Sucre 08500 Vic

     938 832 212

     938 895 632

    informa@ccosona.cat

    Actualitat