A- A A+
 • Osona Turisme presenta una campanya de reactivació del turisme

  video osona turisme

  Des d’Osona Turisme s’ha pres el pols de la situació turística actual i s’encara el primer tram cap a la recuperació turística remarcant els elements més distintius d’Osona, subratllant l’estil slow life, tan important en èpoques de desconcert i d’evitar les aglomeracions

  Aquesta nova etapa comunicativa segueix l’eix vertebrador de l’essència, l’autenticitat i la simplicitat representada en tots els racons de la comarca. Entenent aquest punt com a fonamental en la situació actual.


  La nova campanya es va estrenar el dia 1 de juliol amb la presentació d’un nou audiovisual carregat de bon humor i de tot allò que fa especial Osona: paisatges increïbles, una gastronomia infinita, cultura, tradició i la calidesa de la gent que conforma la comarca i la fa característica. Un vídeo protagonitzat per veïns de la comarca en alguns dels racons més emblemàtics.


  Amb només una setmana ja ha rebut unes 20 mil visualitzacions a xarxes social. Aquesta campanya serà reforçada amb la reproducció rotativa a tots els canals de Catalunya dins la Xarxa de Televisions Locals, a més de diferents insercions de falques a RAC105 a nivell de tota Catalunya i RAC1 a la província de Barcelona, fent rotació a totes les connexions.
  Si encara no l’has vist, clica aquí.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat