A- A A+
 • Campanya al CNL d'Osona: "A l'abril cada paraula val per mil"

  logov processossel

  De l'1 al 30 de juliol s'exposaran els cartells amb endevinalles sobre frases fetes als comerços d'Osona

  Cada any el CNL d'Osona posa a l'aparador dels comerços d'Osona  els cartells de "A l'abril cada paraula val per mil", campanya coneguda i ben consolidada en el nostre territori i amb una molt bona acceptació, sobretot pel concurs amb premis que des de l'any passat hi han incorporat.

  Aquest any no ha estat possible dur-la a terme al mes d'abril a causa de la pandèmia de la Covid-19. No obstant això, hi ha hagut la voluntat de poder-la fer al mes de juliol, coincidint amb la celebració de Sant Jordi, prevista per al 23 de juliol.

  Així doncs, aquest mes de juliol s'exposen una  trentena de cartells -cadascun amb una frase feta  diferent que conté un enigma- als comerços d'Osona . La setmana del 23 de juliol també trobareu, amb motiu de la celebració ajornada de Sant Jordi, punts de llibre, amb les mateixes frases fetes, a les llibreries i biblioteques de la comarca.

  Per poder participar en el concurs d'aquesta campanya i optar als premis, només heu de respondre el formulari corresponent a través del blog https://blogs.cpnl.cat/concurscat/  o respondre emplenant les butlletes que trobareu en alguns comerços (si ompliu la butlleta en paper l'heu de dipositar a la bústia del CNL d'Osona). Podeu concursar-hi des del 6 fins al 30 de juliol.  En aquest mateix blog hi trobareu tota la informació per poder participar en el concurs: bases, premis, col·laboradors, etc.

  Entre els col·laboradors, cal destacar la iniciativa de Vic Comerç  que, conjuntament amb Osonament, han estat els encarregats de fer el repartiment als comerços associats de Vic. Cal ressaltar també la col·laboració de les associacions de comerciants de Manlleu (MAB), els comerços de Centelles i Torelló i els premis que hi aporta el Consell Comarcal d'Osona.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat