A- A A+
 • Formacions obertes per a responsables de prevenció i higiene en les activitats de lleure d'aquest estiu

  formació estiu 

  El departament de Salut en col·laboració amb la Direcció General de Joventut, ha obert les inscripcions per a la formació de responsables de prevenció i higiene a totes les activitats de lleure, tal i com estableixen els corresponents protocols aprovats pel Pla Territorial de Protecció Civil (PROCICAT). 

  Els protocols destaquen que en totes les activitats de lleure serà obligatori un responsable per a cada 30 participants.

  Les formacions inclouen tres grans eixos de treball de cara a la preparació en l’adaptació a totes les activitats  de lleure i esportives d'aquest estiu:
  -Prevenció: Nou coronavirus. Transmissió i COVID-19 en infants i joves, mesures de protecció i protocols de salut.
  -Protecció: Ventilació, neteja i desinfecció. Generalitats. Espais interiors i exteriors. Equipaments i materials. Instal·lacions aquàtiques.
  -Seguretat alimentària: Instal·lacions amb cuina pròpia. Instal·lacions amb càtering. Activitats amb àpats de carmanyola. Activitats amb intendència.

  Les inscripcions a les 15 sessions de formació programades es poden realitzar aquí: http://jovecat.gencat.cat/ca/temes/vacances_i_estades/Activitats_educacio_lleure_Recursos_entitats_empreses/formacio-de-responsables-de-prevencio-i-higiene/ 
  Recordem, que totes les documentacions i informacions, en relació a les activitats de lleure d’aquest estiu, estan recollides a l’apartat Estiu Enriquit del Portal COVID19 d’aquest web.

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat