A- A A+
 • Publicació de mesures de prevenció per evitar la propagació del coronavirus en diferents llengües

  basto b

  El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha creat un apartat al web del Canal Salut amb totes les recomanacions i consells que cal tenir en compte per prevenir la propagació del coronavirus, web en constant actualització.

  Específicament per les persones estrangeres que han arribat recentment o que encara no dominen la llengua, el web de Canal Salut publica material en altres llengües: Mesures de prevenció de la propagació del coronavirus en diferents llengües.

  Igualment, el web disposa  d’uns àudios divulgatius en 33 idiomes editats per la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya amb les mateixes recomanacions.

  Des del Servei d'Acollida i Integració del Consell Comarcal d'Osona, amb la voluntat d'informar a totes les persones estrangeres de la comarca, s’han enviat els àudios als alumnes del programa d'alfabetització Lletres per Tothom de Calldetenes, Roda de Ter i Sant Pere de Torelló i als alumnes dels Cursos d'Acollida de Roda de Ter, Voltreganès i Sant Julià de Vilatorta.

  També s’han enviat als intèrprets del Servei de Traducció i Interpretació d'Osona i a les entitats de persones estrangeres d'Osona.

  Fem que tota la ciutadania dels municipis d'Osona estigui plenament informada de com prevenir la propagació del Covid19 fent difusió d'aquestes eines des de les Administracions i entitats:

  http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/material-divulgatiu/

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat