• A- A A+

    El Consell Comarcal d'Osona contracta 32 persones a través del programa Treball i Formació

    20190530 1059430 1booo

    El Consell Comarcal d’Osona ha contractat 32 persones en el marc del Programa Treball i Formació. Aquest programa vol fomentar l'ocupabilitat de les persones majors de 45 anys en situació d'atur que han esgotat totes les prestacions i subsidis (línia PANP), de les persones beneficiàries de la renda garantida ciutadana (línia PRGC) i de dones en situació d’atur de llarga durada (línia DONA). El programa es porta a terme amb la col·laboració d’una trentena d’ajuntaments de la comarca.

    La finalitat del programa és proporcionar eines, habilitats i capacitats a persones en situació d’atur per tal que millorin la seva situació laboral i professional mitjançant una experiència laboral en un entorn productiu real. D'altra banda, les persones participants realitzaran 60 hores d'accions formatives transversals amb el propòsit de fomentar la formació permanent al llarg de la vida com a mitjà per millorar coneixements, competències i aptituds amb una perspectiva personal, cívica, social o relacionada amb l'ocupació garantint, al mateix temps, el dret a la formació.

    Per tal d'executar els projectes de plans d'ocupació s'han formalitzat 18 contractes d'obra i servei d'una durada de 6 mesos i  14 contractes de 12 mesos tots ells a jornada completa i iniciats durant el mes de desembre de 2019. Durant aquest període, es duran a terme projectes comarcals relacionats amb manteniment de camins i zones verdes, neteja viària, serveis a les persones i de gestió administrativa. El programa també disposa d’un coordinador que gestiona les experiències laborals dels treballadors, dóna suport a la selecció de les persones, gestiona les accions formatives i fa tasques de tutorització i acompanyament actiu als participants durant l’execució del programa.

     El Programa Treball i Formació és finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social  i el Fons Social Europeu que es fan càrrec dels costos salarials i de formació dels participants.

    SOC         Ministeri de treball       UE FSE

    Cookies

    On som

    Masoko

    Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

    Edifici el Sucre 08500 Vic

     938 832 212

     938 895 632

    informa@ccosona.cat

    Actualitat