A- A A+
 • Jaume Colomer, nou gerent del Consell Comarcal d'Osona

  DSC00794

  18 de desembre de 2019El Ple del Consell Comarcal d’Osona aprova el nomenament de Jaume Colomer Costa com a nou gerent de l’entitat.

   El nomenament s’ha aprovat amb les vots favorables de l’equip de govern format pels grups polítics d’ERC, JuntsxCat i Independents d’Osona. Els consellers del PSC i de la CUP s’han abstingut. 

  Antoni Poyato, del PSC, ha argumentat l’abstenció del seu grup tot dient que, malgrat el procés de selecció que s’ha dut a terme, “ha estat, en definitiva, un nomenament a dit i s’ha qüestionat si s’havia fet la selecció amb criteris objectius”. Jordi Casanova, de la CUP, ha remarcat que “no ha estat un procés prou madur, tot i que hi hagut més transparència”.

  La vicepresident tercera, Margarida Feliu, ha respost a Poyato dient que “l’empresa contractada per dur a terme el procés selectiu havia valorat les capacitats, cosa que ja establerta en les bases i no els coneixements”.

  Per la seva banda, el president Joan Carles Rodríguez ha deixat constància que en l’expedient del procés de selecció, a disposició de tots els consellers i conselleres, hi havia l’informe amb les puntuacions dels candidats i això “són dades objectives”. A la qüestió de la incidència del substrat polític del nou gerent, el president ha remarcat que no era una qüestió a valorar, però, “això li impedeix ser apte pel càrrec?” ha preguntat Rodríguez. 

  Jaume Colomer va ser conseller delegat d’Aigua potable i Habitatge del CCO durant la legislatura 2015-2019. En el seu primer discurs, ja com a gerent, Colomer ha remarcat que “sent un gran honor i una enorme responsabilitat” per la tasca encomanada al Consell Comarcal d’Osona, Consell en el qual s’emmirallent la majoria de consells comarcals i s’ha posat “a disposició de l’equip de govern i també de l’oposició” “així com de totes les persones treballadores de l’ens i ser accessible per tothom”. El nou gerent també ha dit que acostuma a valorar les coses de manera assertiva, cosa que li permet prendre decisions raonades i tranquil·les. 

  En la mateixa sessió del Ple s’ha aprovat el Pla Comarcal de Joventut 2020-2023, moment en què la consellera de Joventut i Polítiques d’Igualtat, M. Teresa Espadaler, ha volgut deixar palesa la seva importància i ha agraït la feina de l’anterior consellera així com del personal tècnic.

  Així mateix, s’ha aprovat l’adjudicació del contracte del Servei educatiu i social de menjador dels centres educatius de la comarca d’Osona. La consellera delegada d’Educació i Formació, Sònia Muñoz, ha pres la paraula per comentar objectius i principals característiques del contracte.

  A més, s’han aprovat diversos punts de tràmit i s’ha donat compte d’informes de l’àrea de comptabilitat.

  Adhesió al manifest en motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones 2019.

  El Ple ha aprovat per unanimitat dels consellers i conselleres assistents, l’adhesió del CCO al Manifest del 25N, manifest unitari de l’Institut Català de les dones, les Diputacions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona i les entitats municipalistes, ACM i FMC. La consellera delegada M. Teresa Espadaler ha llegit el contingut de la manifest.

  Podeu veure el vídeo del ple aquí.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat