A- A A+
 • Cada any més particpiants en les sortides de joventut del Consell Comarcal d'Osona

  Un any més el Consell Comarcal d'Osona organitza una sortida mancomunada per als joves de la comarca.

  El passat dissabte 09 de novembre, 208 joves i 21 monitores i monitors d’Osona centre, Lluçanès, i Bisaura i Orís van participar de la sortida jove de tardor al parc d’atraccions PortAventura.

  Els participants d’aquest any tenien entre 13 i 17 anys i venien de les poblacions de Calldetenes, Folgueroles, Montesquiu, Olost, Orís, Prats de Lluçanès, Sant Julià de Vilatorta, Sant Quirze de Besora, i Tavèrnoles; tot i que Sora, Vidrà, Santa Maria de Besora, Les Masies de Roda i Vilanova de Sau també van oferir la possibilitat als seus joves.

  Com cada sortida, els nois i noies es van fer càrrec del cost de l’entrada, que enguany era de 29€, i els ajuntaments assumien el cost del transport i aportaven el monitoratge.

  L’objectiu de la sortida era la coneixença, relació i cohesió entre joves de diferents municipis de la comarca d’Osona, i oferir alternatives d’oci, així com facilitar la possibilitat als joves de gaudir del parc d’atraccions PortAventura amb un cost reduït i transport. Aquest any, com a novetat, vam poder col·laborar amb el Centre Santa Digna, des d’on van participar una vintena de joves més.

  La valoració de l’activitat és molt positiva, tant per part dels tècnics com dels joves. Cal destacar el compromís dels joves de seguir les instruccions dels tècnics i el seu bon comportament. Per això, la voluntat del servei de joventut del Consell Comarcal és seguir organitzant sortides mancomunades i seguir augmentant el nombre de participants.

  WhatsApp Image 2019 11 11 at 19.27.51

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat