A- A A+
 • 25N Dia internacional contra les Violències Masclistes 2019

  Amb motiu del Dia Internacional contra les violències vers les dones, que tindrà lloc el pròxim 25 de novembre, molts municipis de la comarca d’Osona se sumen en la programació d’actes de rebuig a la violència vers les dones, una qüestió a erradicar completament de la societat i el dret a l'autodefensa feminista.

  Aquest rebuig i visibilització de les violències masclistes s'ha volgut reflectir en la imatge compartida entre les polítiques d'igualtat de gènere de l'Ajuntament de Manlleu, Torelló i Vic, la Mancomunitat de La Plana, el Consell Comarcal d'Osona i qualsevol municipi de la comarca que el vulgui fer servir.

  baner gran

   

  La majoria dels actes que organitzen els municipis osonencs estan adreçats a tota la ciutadania, amb accions de diferents formats organitzats des d’institucions del territori però amb un pes important de les entitats i associacions de la comarca.

  La programació recull des de xerrades, tallers, obres de teatre, conferències, cinema, seminaris, etc. que promouen la sensibilització ciutadana al voltant de les violències masclistes que viuen principalment les dones de la nostra societat i conviden a reflexionar i a conèixer el sentit ampli i l’arrel del concepte de violència masclista

   

  CARTELL25N19

  Per a més informació sobre les activitats programades a cada municipi feu clic damunt:

   

   

   

   

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat