A- A A+
 • Reunió del Servei d’Acollida i Integració comarcal amb els Joves migrats sols del Servei de Primera Acollida i Atenció Integral de Santa Digna d’Osona

  20191112 menors migrats sols web

  Ahir dimarts, 12 de novembre, representants tècnics i polítics del Servei d’Acollida i Integració del Consell Comarcal d’Osona es van reunir amb els joves i l’equip de professionals del Servei de Primera Acollida i Atenció Integral Santa Digna d’Osona.

  La reunió es va fer a demanda del Centre per tal d’incorporar els joves al Servei de Primera Acollida d’Osona, tal i com fan amb la resta de nouvinguts que arriben a la Comarca.

  Els joves van explicar la seva trajectòria migratòria i formativa i les seves necessitats  per integrar-se; la responsable del Servei d’Acollida Comarcal, els va explicar el procés formatiu que ofereixen i el procés administratiu que haurien de seguir per regularitzar la seva situació.

  Ibrahim Bellahcen, col·laborador i intèrpret del Servei de Traducció i Interpretació del Servei d’Acollida del Consell Comarcal va exposar seva experiència personal amb l’objectiu de motivar-los i resoldre dubtes.

  Finalment, el vicepresident segon i conseller delegat del Servei d’Acollida i Integració del Consell Comarcal d’Osona, Pere Medina, es va comprometre a planificar accions formatives per a principis del 2020 per tal de que aquests joves tinguin un bon domini del català, de coneixement de la societat catalana i de la comarca d’Osona i del món laboral.

  La trobada va ser molt profitosa i satisfactòria per ambdues parts, ja que els joves estan molt motivats per aprendre i avançar en el seu camí cap a la integració i el compromís del Servei d’Acollida i Integració comarcal és que el camí sigui pròxim, normalitzat i exitós.

   

   

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat