A- A A+
 • Comunicat del CCO de suport a la vaga general - 18 octubre 2019

  Logo portes presidencia

  Els partits que configuren el govern del Consell Comarcal d’Osona han acordat en Consell de Direcció, donar suport a la vaga convocada per demà, divendres, 18 d’octubre.

  President, vicepresidents i consellers amb delegació especial han consensuat sumar-se a la vaga general convocada per la Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC).

  Així, els consellers i conselleres dels grups polítics d’ERC, JuntsxCat i IDO volen manifestar el seu suport a la vaga general en tant que coincideix amb la setmana que s’ha conegut la sentència del procés i afecta directament tota la ciutadania perquè vulnera els drets fonamentals.

  Aquest suport es concentra en el fet que els consellers i conselleres amb cartera se sumen a títol individual a la vaga, assumint els efectes que aquesta comporta: la no percepció de les retribucions corresponents a la jornada, així com la baixa especial a la Seguretat Social.

  Segons l’equip polític, aquesta és la manera de solidaritzar-se amb tots els treballadors i treballadores i les empreses que quedaran afectades pel moment greu que viu el país arran de la sentència del Tribunal Suprem d’Espanya.

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat