A- A A+
 • Es presenten els resultats de l'estudi de validesa i fiabilitat de l'escala de valoració sociofamiliar

  20191008 AS estudi fiabilitat escala valoracio

  Es presenten els resultats de l'estudi de validesa i fiabilitat de l'Escala de Valoració Sociofamiliar, versió TSO (EVSF-TSO), a Vic i a Barcelona els dies 3 i 4 d’octubre.

  Els assistents han estat les treballadores socials participants, tan dels serveis socials bàsics com de salut, les persones responsables dels equips/institucions on hi treballen, així com professionals d'altres institucions interessats en l'instrument.

  Aquesta escala és una versió modificada i actualitzada de l'anomenada "Escala de Gijón", molt utilitzada per les treballadores socials als Serveis Sanitaris. Aquesta nova versió a partit de la versió guardonada amb el V Premi "Dolors Arteman" de Recerca en Treball Social i que posteriorment va ser publicada pel Col·legi de Treball Social de Catalunya (Guinovart et al., 2010).

  L'instrument està pensat per al seu ús en Treball Social als Serveis Socials Bàsics i als Serveis Sanitaris que treballen amb població geriàtrica. Serveix com a eina de cribatge i per a la priorització de les actuacions necessàries en el disseny dels plans d'intervenció.

  L'estudi aporta evidències empíriques de la validesa i fiabilitat de l'EVSF-TSO i de la seva utilitat per a la pràctica professional del Treball Social.

  L'estudi ha estat dirigit pel professor Víctor M. Giménez Bertomeu (Grup d'Investigació sobre Treball Social i Serveis Socials. Universitat d'Alacant) amb el grup motor de treballadores socials d'Osona (Carme Guinovart, Eva Rovira, Núria Viñas) com a membres de l’equip investigador.

   

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat