A- A A+
 • Osona ofereix més de 100 activitats educatives

  Cingles b

  Els recursos gastronòmics, culturals i naturals d’Osona amb un gran potencial educatiu són una oportunitat de divulgació patrimonial entre els joves.

   

   

  Les sortides familiars amb nens i joves són el millor moment per aprendre, compartir experiències, gaudir i sobretot divertir-se. Si us animeu a viatjar per Osona, podreu fer tot això i molt més.

  El turisme és un descobriment i un aprenentatge constant. A la comarca d’Osona podeu trobar un ampli ventall de possibilitats, entre elles més de 100 activitats amb un gran potencial educatiu, una mescla de gastronomia, cultura, natura i tradició, una experiència molt enriquidora per a petits i grans.

  El Catàleg d’Oferta Educativa és una eina ideal per tots aquells que es plantegen visitar algun dels indrets d’Osona amb nens i treure’n el màxim partit. Si hi feu una ullada, trobareu el recopilatori de la major part de visites, tallers i activitats diverses especialitzades en nens i grups escolars. Segons el cicle formatiu que us interessi, trobareu classificacions des d’educació infantil fins a batxillerat.

  Des d’Osona Turisme us oferim ajuda per organitzar les vostres sortides i visites el més ràpid i eficaç possible, a més podeu complementar tota aquesta oferta amb allotjaments, restaurants, etc.

  Constulta aquí el CATALEG D’OFERTA EDUCATIVA.

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat