A- A A+
 • Convocatòria del procés selectiu per a la provisió de la gerència de l’empresa Aigües d’Osona, SA

  Noticia 3.1

  Aigües d'Osona S.A, empresa mixta del Consell Comarcal d’Osona dedicada a l'abastament d'aigua potable, inicia el procés de selecció per a la provisió de la gerència de l'empresa.

  La persona seleccionada haurà de dirigir, controlar, coordinar i organitzar les directrius i línies d'actuació adscrites al seu àmbit, així com gestionar l’estructura de l’empresa, d'acord amb els objectius fixats per la direcció institucional i els òrgans de govern.

  Els aspirants hauran de presentar les sol·licituds mitjançant instància a través de l'apartat tràmits i gestions de la pàgina web del Consell Comarcal d'Osona o físicament al registre d'Aigües d'Osona, SA (oficines del Consell Comarcal d'Osona, 4a planta) abans del 17 de juny.

  La persona que assoleixi major puntuació segons el procés d'avaluació que consta en les bases serà proposada pel lloc de treball, formalitzant un contracte laboral a jornada completa. La resta de candidats quedaran en una borsa de treball per a properes necessitats segons l’ordre de puntuació aconseguida.

  Bases procés selectiu.

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat