A- A A+
 • Finalitza la 14a edició del Raid dels Ausetans amb "Els Pätanka's" com a equip guanyador

  Raid19 ok

  Les proves finals van tenir lloc el cap de setmana del 27 i 28 d’abril a Roda de Ter i L’Esquirol donant la victòria a l’equip de Centelles.

  El Raid dels Ausetans és un programa mancomunat del Servei de Joventut del Consell Comarcal d’Osona que va néixer el 2006 i consisteix en un conjunt d’activitats que promouen valors com la cohesió social, la integració i el respecte a les persones, al medi i als col·lectius que l’habiten.

  La xifra total de participants en aquesta edició ha estat de 10 municipis i de 193 inscrits, 113 noies i 78 nois.

  La superació de les proves puntuables de la fase final comarcal es van disputar a Sorralta - Roda de Ter- i Les Comes - L’Esquirol, on també es va fer l’acte de lliurament de premis, presidit per Àlex Montanyà, alcalde de L’Esquirol i conseller delegat de Turisme del Consell Comarcal d’Osona, acompanyat de l’equip de monitors d’Anigami i de personal tècnic del Consell Comarcal i dels ajuntaments de Calldetenes, Centelles, Prats de Lluçanès, Sant Julià de Vilatorta i Torelló.

  Els 12 equips van arribar a la final després d’haver superat les fases locals realitzades durant els mesos de març i d’abril. L’equip guanyador va ser “ELS PÄTANKA’S” de Centelles, format per Enric Espés, Jordi Gisbert, Pau Masramon, Ariel Poca, Adrià Ortega i Gil Riera que van rebre com a premi un viatge a Port Aventura.

  El segon premi va recaure a “6 SISERS” de Sant Julià de Vilatorta, format per Martina López, Carla Riera, Júlia Rusell, Anna Vives, Ivet Clos i Rut Ordeig. El tercer lloc va ser per l’equip de Gurb, “TOCATS DEL BOLET 2” format per Ot Carol, Gil Rovira, Guiu Carol, Jordi Paredes, Abril Serra i Aina Bou. Ambdós equips van rebre un passi d’activitats al park d’aventura Les Comes de L’Esquirol.

  Més informació al facebok El Raid dels ausetans http://www.osonajove.cat/ i als punts joves d’Osona.

   

   

   

   

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat